Voorletters


Achternaam


Geslacht

Organisatie


Adres


Postcode


Plaats


Telefoonnummer


E-mailadres


Ik wil graag informatie over software voor

Ruimte voor vragen en/of opmerkingen


Vertegenwoordigd in alle branches

De Ultimo software wordt door meer dan 1.500 organisaties in alle denkbare branches gebruikt. Mede door de schaalbaarheid van de software zijn dit zowel kleine, middelgrote als grote organisaties.

Brancheonafhankelijke software met branchespecifieke ervaring

Kenmerkend voor de Ultimo software is het vermogen om de software aan te passen aan de specifieke bedrijfsprocessen. Mede hierdoor wordt de Ultimo software in alle denkbare branches toegepast en is de oplossing brancheonafhankelijk. Bovendien heeft 25 jaar ervaring in verschillende branches geresulteerd in branchespecifieke functionaliteiten die de inzet van Ultimo binnen bepaalde branches voorzien van extra toegevoegde waarde. Dankzij de samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van Business Integration zijn vele verschillende interfaces met andere systemen ingericht die een efficiencyverhogend effect hebben gesorteerd bij onze klanten.

In het linker submenu treft u per productcategorie een aantal referenties aan. De referenties zijn werkzaam in de overheid, gezondheidszorg, industrie, logistiek, (zakelijke) dienstverlening en het onderwijs. Van sommige referenties is een klantencase beschikbaar waarin op gedetailleerde wijze wordt beschreven hoe Ultimo bijdraagt aan ondersteuning van diverse processen, kostenbesparingen en vergroting van de klanttevredenheid. Voor een compleet overzicht van onze referenties kunt u contact met ons opnemen.

Terug